Спедиция

Когато става въпрос за спедиция, ние сме с вас от врата до врата

Изпитани спедиторски услуги

Пътният товарен транспорт в наши дни е гръбнакът на търговските услуги не само в Европа, но и по целия свят. Камионите и тировете представляват бърз, гъвкав и икономичен начин за транспортиране на стоки, като се превръщат в неразделна част от европейската и световната логистична система.

СТРИЙМ ЛОДЖИСТИКС предлага висококачествени спедиторски услуги, които включват транспорт на автомобили – леки и товарни, пренос на групажни пратки и пълни товари. Ние можем да осигурим бърз и надежден транспорт.

Нашите спедиторски услуги се предоставят от квалифициран и опитен екип, който извършва прецизен мониторинг на всеки един етап от транспортирането на Вашия товар.

Нашият екип от спедитори ще създаде индивидуално решение съобразно нуждите на всеки клиент. Ще изготвим транспортен график и ежедневно ще Ви информираме за движението на вашите автомобили или товар.

Спедиция на FTL и LTL (групажи)

„Това, което ни отличава е не само опит и познания,
нашия подход, отношение и отдаденост –
правилният избор в транспорта на стоки и автомобили.
Нашите клиенти и партньори са в основата на всичко!“

Защо да изберете нас

Ние, СТРИЙМ ЛОДЖИСТИКС непрекъснато развиваме и разширяваме своята база от доволни контакти и партньори не само в България, но и в Европа и Азия. Това ни позволява да предоставяме международна логистична услуга на най-високо ниво. Нашите дългогодишни взаимоотношения по цял свят ни дават възможност да доставяме стоки от врата до врата.

Независимо от крайната дестинация на Вашия товар, ние ще намерим най-удачния вариант да го натоварим, транспортираме, доставим и разтоварим на точното място в уречените срокове. Нашият спедиторски екип ще Ви гарантира безупречна точност и прозрачно обслужване!

Вярваме, че помагаме на нашите клиенти да намерят точно това, което търсят.

Изпратете запитване

Заявете своята услугата за транспорт.
Свържете се с нас с помощта на контактната форма или на посочените контакти.

+359 888 599 945

Не се колебайте да ни се обадите!

office@streamlogistics.eu

Изпратете ни съобщение на пощата!